Tervetuloa Europahjemin sivuille

 
Europahjem tarjoaa kiinteistöjä ulkomailla, etenkin Espanjassa, Turkissa. Italiassa ja Ranskassa, mutta myös maissa kuten Norjassa. Teemme yhteistyötä useiden välitysliikkeiden kanssa, joilla kaikilla on pitkä kokemus kiinteistövälityksestä ulkomailla. Tarjoamme myytäväksi myös kauniita tontteja ja joillakin kiinteistöyrityksillä, joiden kanssa teemme yhteistyötä, on myös omat rakentajansa.


Tarjoamme kiinteistöjä kaikissa hintatasoissa, uudiskohteita sekä jälleenmyyntejä. Pystymme myös välittämään vuokrakohteita, lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi.


Meillä on monivuotinen kokemus kiinteistövälityksestä ulkomailla ja teemme ainoastaan yhteistyötä luotettavien välitysliikkeiden kanssa.
Kotisivultamme löydätte suuren määrän kohteita mutta meillä on aina myös tiedossa muita kohteita joista voitte saada lisätietoa ottamalla yhteyttä.

Haluatteko saada uutiskirjeemme? Tai onko teillä kysymyksiä? Ottakaa meihin yhteyttä joko sähköpostitse, osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.,
tai soittakaa meille puhelinnumeroon 0047 95 92 20 19.