Velkommen til Europahjem!


Europahjem formidler boliger i utlandet. Vi kan tilby spennende bolilger i Spania, Tyrkia, Italia, Frankrike, Malta, USA, Brasil, Costa Rica og vi har også utrolig spennende prosjekt i Norge. Vi samarbeider med flere dyktige eiendomsmeglere. Disse har lang og bred erfaring med salg av boliger. De har også tomter til salgs og egne byggmestere, så her kan man få noe for enhver smak.
 
Vi har mange års erfaring i boligformidling, og vi samarbeider kun med seriøse eiendomsmeglere.
På denne siden vil det finnes et utvalg av boliger, men vi vil alltid ha mange flere boliger å tilby enn det som blir vist her. Vi tilbyr både nye og brukte boliger i tillegg til både korttids- og langtidsleie.
 
Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev. Ønsker du å være på vår mailingliste, eller er det noe du lurer på, send oss gjerne en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss på telefon 0047 95 92 20 19 for å høre hva vi kan tilby.
 
Dersom det er ønskelig og vi er tilgjengelige, blir vi gjerne med på visningsturer. Dette skaper ofte en større trygghet siden vi snakker samme språk som deg som kunde. Selv om de fleste snakker godt engelsk, er det ofte ord og uttrykk som kan være lette å misforstå, og da er det godt å ha en å spørre.

Du skal føle deg trygg ved å kjøpe din drømmebolig gjennom Europahjems samarbeidspartnere.